Bilvård

Vi på Svenljunga Rostskyddscenter erbjuder allt inom bilvård och vi har kostnadseffektiva och skadeförebyggande lösningar.


 

Ditec

 

Vi utför lackkonservering
& lackskydd

Ditec® lackkonservering är det bästa skyddet du kan få på din bil då Ditec konserverar lacken på bilen under många år. Det innebär att du inte behöver polera eller vaxa bilen, samtidigt som lacken har ett utmärkt skydd mot yttre påverkan. Bilen kan avfettas utan risk för att behandlingen försvinner om du får salt eller tjärstänk på bilen.

 

Har du en äldre bil där du själv sköter mycket av bilvården är det lämpligt med Zirconite lackskydd. Efter behandling tvättar du bilen med ett specialschampo och underhåller sedan lackskyddet genom att tillsätta en konservator i tvättvattnet en gång i månaden.

Textilimpregnering
& läderimpregnering

Vi utför textilimpregnering och läderimpregnering som fungerar som en osynlig överdragsklädsel. Råkar du spilla är det bara att torka upp vätskan med en trasa. Vi impregnerar också cabrioleter. Vi erbjuder även luktsanering genom att fogga bilen, vilket innebär att hela kupén fylls med en gas som neutraliserar dålig lukt.

 


 

Glasbehandling

Hos oss på Svenljunga Rostskyddscenter kan du beställa glasbehandling av dina bilrutor. Behandlingen ger ett unikt skydd för bilens rutor och rutorna blir mycket lätta att hålla rena vilket ger bättre sikt och större säkerhet. Vi utför också strålkastarrenovering och solfilm.

Du kan också vända dig till oss då du är i behov av fälgbehandling, kemtvätt och stöldskyddsmärkning. Vi har en tvätthall där vi erbjuder tvättservice och helrekond.

 


 

Mekopartner

 

Som Mekopartner erbjuder vi personlig service utifrån dina önskemål. Oavsett om du har en Saab eller en Hyundai behåller du fabriks och nybilsgarantin på din bil vid service. Hos oss är alla bilar välkomna och du får också självklart en giltig stämpel i serviceboken.