Solfilm

Solfilm på bilrutorna skyddar mot värme, skadlig UV-strålning och insyn. Vår personal är specialutbildad och hjälper dig att tona rutor med marknadens bästa solfilm. Vii lämnar dessutom 5 års garanti på filmen.

Vår solfilm finns i flera olika toningar, det vill säga med olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men trots det så kan den stoppa femtio procent av solens värmestrålning. Det är den värmen som ofta upplevs som besvärande för åkande och husdjur. Vi har också en av marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

Med vår solfilm får du en solfilm som är:

 

  • Högeffektivt solskydd
  • Lågreflekterande
  • Oöverträffad klarhet
  • Branschledande färgbeständighet
  • 5 års garanti
  • Professionell montering

Lackskyddsfolie

Det mest effektiva sättet att skydda lacken mot oönskade defekter så som stenskott, repor eller insekter med mera är att montera vår transparenta lackskyddsfolie. En stenskottfolie är ett utmärkt skydd då bilens front och den främre delen på motorhuven är mest utsatt för stenskott.

Folien dataskärs för att passa olika bilmodeller och folien är en transparent uretanfilm som är nästintill osynlig på bilen när den är monterad. Vi monterar den på de mest utsatta delarna på bilen, exempelvis främre delen på motorhuven, stötfångaren fram, backspeglar och insteg. Du kan vaxa, tvätta och sköta bilen precis som vanligt och vi lämnar 5 års garanti på filmen. Vi monterar också folien på motorcyklar.

 

Som Ditecverkstad använder vi Solar Gard® Saint-Gobain.